NOVA JURILICA ZA ZVIJEZDU

FOTO: RONALDO DOBIO NAJBRŽI SUV NA SVIJETU! U Jeepu Grand Cherokeeju Trackhawk vozit će se svaki dan na treninge Juventusa

 
 Juventus

Jeep je glavni sponzor nogometnog kluba Juventus iz Torina u koji je Ronaldo nedavno prešao za malo više od 100 milijuna eura iz Reala iz Madrida, pa ne čudi da je najveća nogometna zvijezda već sjela u svoj novi automobil. Jeep je, naime, (koji je dio FCA grupacije koja je, baš kao i Juventus u djelomičnom vlasništvu moćne talijanske obitelji Agnelli) Portugalcu darovao najsnažniji model u ponudi, 700 KS snažan Grand Cherokee Trackhawk koji zahvaljujući 6,2-litrenom V8 motoru uparenim s 8-stupanjskom automatikom te potpomognut kompresorom postiže performanse super automobila.

Jeep

Bez blokade, naime, ovaj je terenac u stanju postići 290 km/h dok stotku iz stajanja hvata za samo 3,7 sekundi. Doista strojčina dostojna portugalskog bombardera koji u garaži već drži automobile poput Bugattija Chirona i Veyrona, Ferrarija 599 GTB i GTO, Rolls-Roycea Ghosta, Lamborghinija Aventadora i Porschea Carrere 911.

Quattroruote

" Billet " sivi Jeep Grand Cherokee Trackhawk vrijedan 130.000 eura bi se po izgledu mogao svrstati u kategoriju "Sleepera" gotovo pa običnog SUV-a kakvih ima bezbroj na cestama u odnosu na Ronaldov postojeći vozni park, no po pitanju performansi riječ je o istinskoj zvijeri. Kako je riječ o jedinstvenom primjerku govori detalji poput neutralne sive boje, posebnih alu naplataka od 20 cola i kožne unutrašnjosti u "tabak" varijanti čega nema na konfiguratoru, pa pretpostavljamo kako su ove izmjene dodane po posebnoj želji nove zvijezde Juventusa.

Quattroruote

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 05:56