TUNING

FOTO: STARTECH PRERADIO Range Rover u pick-up za odlikaše

Posljednji uradak tunera Startecha neobična je prerada Range Rovera

Brz i luksuzan pick-up: to je bila ideja njemačkog tunera pri stvaranju ove neobične kreacije. S obzirom na to da će ova prerada Range Rovera u pick-up biti predstavljena javnosti na skorašnjem salonu automobila u Šangaju, jasno je i kome je namijenjen.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

U Startechu su ionako davno ‘nanjušili’ da su uz bogate Ruse, Indijce i Arape, upravo bogati Kinezi ‘najgladniji’ luksuznih automobila kakve nema nitko drugi.

Startech Range Rover pokreće 5,0-litreni V8 turbo benzinac sa 526 KS koji do 100 km/h iz stajanja stiže već za 5,3 sekundi i ne staje do elektronski ograničenih 250 km/h. Što se izgleda tiče, karoserija je proširena widebody dodacima od karbonskih vlakana, i stoji na naplacima od 23 cola. Unutrašnjost je također jednako otkačena s dodacima od karbona i s kombinacijom kože i alkantare.

Novi otvoreni tovarni prostor u dužinu mjeri 1100 mm, a u Startechu napominju da se ovakav Range Rover pick-up u mnogim zemljama lako može registrirati kao teretno vozilo i tako izbjeći plaćanje visokih poreza na luksuzna vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:07