EMIL FREY CENTAR

FOTO: U ZAGREBU SVEČANO otvoren novi Mercedes auto centar

U Zagrebu je svečano otvoren prodajno-servisni centar Emil Frey, a glavna je zvijezda bio milijun eura vrijedan konceptni Mercedes S-klase Coupe
 Željko Puhovski/CROPIX

Na adresi Kovinska 5, u društvu gostiju iz visoke diplomacije, gospodarstva, politike, estrade i medija s večano je otvoren prodajno-servisni prostor za Mercedes i Smart u vlasništvu švicarske grupacije Emil Frey.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Salon se prostire na 4300 četvornih metara izložbeno-prodajnog i servisnog prostora za Mercedes i Smart, moderno opremljena servisna radionica, skladište rezervnih dijelova i autopraonica. Ovo svečano otvorenje prvog maloprodajno-servisnog centra švicarske grupacije Emil Frey, svojim su prisustvom uveličali gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić, gospodin Walter Frey, predsjednik Emil Frey grupacije i sin osnivača Emila Freya, te visoka delegacija managera Daimlera AG predvođenih Peterom Alexanderom Trettinom, predsjednikom DCAA regije.

‘Dolazak na hrvatsko tržište vidimo kao dugoročnu investiciju. Iskreno vjerujemo u nove poslovne prilike i razvoj hrvatskog gospodarstva pa samim time i automobilskog i kamionskog tržišta u čemu će, osim postojećih maloprodajnih partnera, uvelike pridonijeti i Emil Frey Auto Centar. Također, vjerujemo u brand Mercedes-Benz i duboku emotivnu povezanost Hrvata s ovim brandom’, izjavio je Walter Frey, predsjednik Emil Frey Grupe.

Emil Frey Grupa u Hrvatskoj je zastupljena putem tvrtke Star Import, generalnog distributera Daimlera AG u Hrvatskoj, te maloprodajno-servisnog centra, Emil Frey Auto Centar. Veliko iznenađenje večeri bilo je predstavljanje konceptne S-klase Coupe, po prvi put ikada u ovoj regiji. Jedinstveni model od kojeg je uzvanicima zastao dah lakiran je tekućim aluminijem u pet premaza, opremljen Swarovski kristalima u LED prednjim svjetlima, V8 turbo motorom sa 455 KS te ujedno je jedan od najskupljih koncepata Daimlera AG ikada koji stoji milijun eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:22