SALON U MOSKVI

FOTO, VIDEO: JE LI OVO NOVA LADA NIVA? Koncept 4X4 Vision pokazuje kako će izgledati budući terenac ruskog proizvođača!

 
 Lada

Glavna zvijezda štanda Lade na salonu u Moskvi je ovaj SUV naziva 4X4 Vision. Moramo priznati da se ovakav otkačeni dizajn ne viđa svaki dan. Neobične linije, mnoštvo detalja, dva reda svjetala (neke će podsjetiti na Konu) i 21-inčni naplaci osiguravaju mu pogleda znatiželjnih posjetitelja moskovskog salona. U Ladi su napomenuli kako je riječ o konceptu, ali moguće je da je ovo najava kako bi mogla izgledati nova Lada Niva koja je već desetljećima nepromijenjena.

Unutrašnjost je također moderna i puna boja čime su dizajneri ciljali na mlađu publiku. Ispred vozača se nalazi digitalni kokpit, za ugođaj se brine ambijentalna rasvjeta,a zanimljiv detalj su "dizajnerski" otvori za zrak u obliku slova X.

Ruski proizvođač tvrdi da je 4,2 metra dugačak koncept 4X4 Vision postavljen na posebnu platformu. "Ovim modelom predstavljamo budućnost Lade. Kao inspiracija za ovaj energičan i hrabro dizajniran koncept nam je poslužila naša legendarna Lada Niva", izjavio je direktor dizajna Lade Steve Mattin na predstavljanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:45