OFF ROAD AVANTURA

FOTO, VIDEO: Održan Volvo off road, na zahtjevnoj stazi uvjerili smo se u sposobnosti SUV-ova i cross-country modela švedskog proizvođača

Vožnje će se održati i sutra, 6. studenog, a osim za medije otvorene su i za javnost
 Fran Kurelac

Volvo centar Zagreb ovaj vikend, 5. i 6. studenog organizira off-road vožnje po posebno prilagođenoj stazi. Mi smo prisustvovali prvom danu, a vožnje će se održati i sutra. Budući da je događaj otvoren za javnost, sve što trebate je prijaviti se ovdje i doći do Male Mlake od 10 ujutro pa nadalje. Sama konfiguracija staze je veoma zahtjevna i velikoj većini auti bi predstavljala nesavladivu prepreku. Modeli poput SUV-ova XC90 i XC60 te cross country V60 i S60 pokazali su svoje sposobnosti prilikom vožnje po ovakvom terenu.

Foto: Fran Kurelac

»Mi u Volvo centru Zagreb smatramo kako su detalji ti koji čine razliku. Upravo zato bila nam je iznimna želja organizirati događanje ovakvog tipa namijenjeno ljubiteljima Volvo automobila. Izradili smo posebnu off-road stazu prilagođenu Volvo modelima kako bi iskustvo vožnje doista bilo nezaboravno.«, rekao je Hrvoje Grancarić, voditelj Volvo centra Zagreb.

Za uzvanike je inače osigurano 12 vozila, a tu su i ovlašteni instruktori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:58