ŠMINKERSKI KABRIO SUV

FOTO, VIDEO: Pogledajte veliku fotogaleriju i prve snimke Volkswagenovog novog modela T-Roc Cabriolet koji uskoro dolazi i na domaće tržište!

 
 VW

Na salonu automobila u Frankfurtu (koji je, pritom bio zadnji, budući da će se IAA od iduće godine održavati u Münchenu) Volkswagen je premijerno prikazao SUV T-Roc u kabrio izdanju. Pomalo neobična odluka – no čini se kako su SUV modeli toliko popularni da će potražnja čak i za SUV kabrio modelima biti značajna.

U odnosu na klasično T-Roc, ova izvedba je 34 mm duža, a međuosovinski razmak je veći za 37 mm. Naravno – glavna novost je novi oblik karoserije i poseban platneni krov s pametnim sustavom uz koji „skidanje” u topless traje tek 9 sekundi i može se odvijati pri brzinama do 30 km/h.

Volkswagen je sada objavio veliku galeriju slika i video ovog modela na čiju smo prezentaciju trebali ići u Španjolsku, no zbog koronavirusa ona je, baš kao i mnoga druga događanja ovih dana, otkazana.

Ipak, baš kao i sa salonom u Ženevi, proizvođači su ažurni kada je u pitanju online predstavljanje i nadopunjivanje galerije službenih fotografija, pa vam ovim putem donosimo veliku fotogaleriju i video novog otkačenog VW kabrio SUV-a.

Što se motorizacije tiče, kupci će moći birati između dvije benzinske opcije, 1.0 TSI sa 115 ili 1.5 TSI sa 150 KS (uz ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa tu je i opcija 7-stupanjskog DSG-a). Ovaj model uskoro bi trebao naći i kod nas (vrlo vjerojatno u svibnju), a cijene zasad nisu poznate...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:57