AKTUALNO

FOTO, VIDEO: Redizajnirani Audi A4 stiže s osvježenim licem, blagim hibridnim pogonom i dizelašem na vrhu ponude!

 

Audi je objavio slike i specifikacije osvježenog modela A4 koji je dobio niz elemenata specifičnih za nove Audijeve modele. Tako se na prednjem dijelu ističu nova „singleframe” maska te redizajnirana prednja LED svjetla koja dolaze standardno, a uz doplatu se nudi i Matrix LED tehnologija. Promjena ima i na stražnjem dijelu gdje stražnje lampe imaju novi svjetlosni potpis i nešto drugačije dizajniran odbojnik. Tu si i novi naplaci, a kupcima na raspolaganju stoji 12 različitih boja karoserije.

Foto: Audi

Promjena ima i u unutrašnjosti gdje je osvježeni A4 dobio najnoviji MMI infotainment sustav kojim se upravlja putem 10,1-inčnog zaslona osjetljivog na dodir. Njemački proizvođač navodi kako je i navigacijski sustav poboljšan, a kupci će moći birati između tri različite instrumentne ploče. Vrh ponude naravno čini u potpunosti virtualni kokpit.

Kao i ostali Audi modeli, A4 će dobiti novu nomenklaturu koja je započela s novim Audijem A8. U ponudi će biti mnoštvo benzinskih i dizelskih motora snage od 150 KS pa do 347 KS. Zanimljivo je kako će najsnažnija verzija, S4 imati dizelski motor, o čemu više detalja možete pročitati ovdje. U skladu s trendovima, neki motori imat će mild-hibridnu tehnologiju sa 48-voltnom baterijom uz koju automobil ima bolje performanse, a pritom i manje troši.

Na početku prodaje bit će dostupna Edition One izvedba sa S-line paketom atraktivnim sjajno crnim elementima. Uskoro se otvaraju narudžbe, a tada bi trebale biti poznate i cijene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:58