VRHUNAC LUKSUZA

FOTO, VIDEO: ROLLS-ROYCE DAWN senzacionalni kabrio spreman za Frankfurt

Nakon limuzine Ghost i coupea Wraith, na istoj osnovi Rolls-Royce je izradio Dawn
 FOTO: Rolls-Royce

Mercedes S-klase Cabrio nije dugo nosio titulu kralja ultraluksuzni velikih kabrioleta. Rolls-Royce je, naime, danas pokazao prve fotografije potpuno novog luksuznog open-top modela Dawn koji nosi ime slavnog pretka iz 1949.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Prestižni Rolls automatski sklapa platneni krov za 22 sekunde, a može i u vožnji do brzine od 50 km/h, što je kao stvoreno za paradiranje dobro potkoženih St. Tropezom ili Miamijem. Pritom u Rolls-Royceu pod kapom BMW-a, koji posljednjih godina doživljava procvat s novim modelima, tvrde kako je Dawn cabriolet koji će vlasnicima pružiti jedinstvene i neponovljive užitke u vožnji.

Najbolji materijali - tikovina, aluminij i najbolja izrada, ovdje caruju kao i u svim ostalim modelima britanske marke, a ispod poklopca ovog elegantnog kabrija za četvero je ugrađen 6,6-litreni V12 turbo benzinac sa 571 KS i 780 Nm najvećeg okretnog momenta. Na koncu, Dawn je zasigurno jedan od najekskluzivnijih i najprivlačnijih kabrioleta za četvero na tržištu koji će si moći priuštiti samo oni kojima novac nije problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:24