VIŠE GA NE SKRIVAJU

FOTOGALERIJA: POTPUNO RAZOTKRIVEN! Pogledajte novi VW Golf VIII bez kamuflaže kakav ove zime stiže i u Hrvatsku!

 
 Carscoops

Internet su još jedan put zapljusnule fotografije novog VW Golfa čija se premijera očekuje ove jeseni na Salonu automobila u Frankfurtu. Ovaj put je neokrunjeni kralj kompaktne klase u osmoj inkarnaciji uhvaćen gotovo bez kamuflaže, a i to malo što je ostalo na vozilima s fotografija djeluje poput tuninga s „obrvicama” na gornjem dijelu prednjih svjetala.

Foto: Carscoops

Uglavnom, osim što djeluje dorađeno u detaljima poput branika, svjetala i maske, baš kao što je bio slučaj s novim VW Polom, Golf VIII izgledom nije bitno različit u odnosu na prethodnika premda je riječ o potpuno novom automobilu koji je postavljen na dorađenu MQB Evo platformu. Iz tog razloga, a sudeći prema fotografijama djeluje šire nego dosad što će posljedično osigurati i više prostora u kabini.

Carscoops

A, u kabini će s novom generacijom stići i virtualni kokpit te veći središnji ekran multimedije s unaprijeđenim funkcijama. Materijali i izrada očekuju se na poslovično visokoj razini. Početak proizvodnje je zakazan za lipanj, a ugrađivat će se benzinci i dizelaši s tri i četiri cilindra, a kasnije i mild-hybrid verzije kao i top izvedbe s oznakama GTI i R.

Carscoops

Jedva čekamo prve probne vožnje koje bi se mogle održavati od listopada kada se očekuje svjetska premijera na salonu automobila u Frankfurtu.

Izvor: Carscoops

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:59