VIDEO

GAMERI ODUŠEVLJENI: Predstavljen novi PlayStation 5, jedna od prvih igara koje možemo očekivati je novi Gran Turismo 7 - pogledajte trailer!

 
 Youtube screenshot

Sony je noćas napokon predstavio ono što su "gameri" diljem svijeta čekali godinama - novi PlayStation 5! Zasad su poznati prvi tehnički detalji, činjenica da će kupcima na raspolaganju biti dvije verzije konzole, a nama je posebno zanimljiv popis igara koje će se nuditi.

Naime, u prezentaciji Sonyja istaknuti su neki od naslova, a nama je u oči upao, očekivano - novi Gran Turismo.

Na YouTubeu je već osvanuo i prilično dug trailer koji pokazuje kako će izgledati vožnja u virtualnom svijetu. Očekivano, osjećaj u vožnji i grafika podignuti su na novu razinu, a vozačima će na raspolaganju biti niz poznatih modela.

Uz to, ne moraju brinuti za stroge norme, OPF filtre, kamere i kazne. Šalu na stranu - novi trailer stvarno izgleda odlično, a već prema traileru je jasno kako će ponuda modela biti bogata - od klasičnih američkih "muscle" modela, preko klasika, GT3 trkaćih bolida pa sve do modela za 24 Sata Le Mansa - sve to i još mnogo više bit će dostupno u novom nastavku. Iako još nije postavljen točan datum dolaska, nadamo se kako će to biti uskoro. Pogledajte trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:10