AUTO FEŠTA

GARAGE AUTO SHOW 2014. Razgledajte sve novitete autoindustrije na jednom mjestu

Od 16. do 18. 5. na najvećem Auto showu u regiji u Westgateu pogledajte 150 novih modela

Ovog će vikenda svi domaći zaljubljenici u automobile doći na svoje... Jer, prošlogodišnjih 150.000 zadovoljnih posjetitelja odlična su pozivnica i na drugo izdanje najveće izložbe novih automobila na ovim prostorima – Garage Auto Show 2014. Naime, prošlogodišnja priredba bila je pun pogodak i dokaz da su naši ljudi unatoč krizi željni uživo razgledati nove automobile na jednom mjestu pa smo si i ove godine, u teškim uvjetima za auto industriju, dali truda pa će se tako u režiji Autokluba, najprodavanije auto moto revije i Jutarnjeg lista, najutjecajnijeg dnevnog lista, na nekoliko etaža najvećeg trgovačkog centra Westgate, smještenom na sjeverozapadnom ulazu u Zagreb uz samu autocestu, od 16. do 18. svibnja ponovno održati mala repriza Ženevskog salona.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU NOVITETA

Na najvećem auto showu u Hrvatskoj moći će se vidjeti više od 150 najnovijih primjeraka svjetske auto industrije, među kojima će biti i 20-ak modela premijerno viđenih u Ženevi te pravih dizajnerskih i tehnoloških poslastica. Mahom će biti smješteni u Premium loungeu, lani najposjećenijem dijelu izložbe, rezerviranom upravo za perjanice automobilskih dosega. Tako će se moći razgledati, u poneke od njih i sjesti, jedini primjerak Alfa Romea 4C u Hrvatskoj, a bit će tu i impresivan Jaguar F-Type, sjajna limuzina za šmekere Inifiniti Q50, sportska limuzinska egzotika Maserati Ghibli, povišeni trkač Porsche Macan, elitni terenac Range Rover Sport, novi BMW X5... U ostalim prostorima Westgatea bit će prilike omirisati i osjetiti čari Europskog i hrvatskog auta godine Peugeota 308 i njegovog velikog suparnika nove Mazde 3, a poglede će sigurno mamiti i posve svježi noviteti poput Nissana Qashqai, Minija i obnovljenog VW Pola, paprenjaka VW Golf R i Škode Octavije RS, BMW-a serije 4...

Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih noviteta koje dovodimo na Garage Auto Show pa zanemarimo li koncepte i studije rezervirane samo za najveće salone svjetske kategorije, doista nije pretjerano ustvrditi da će naš Garage stvarno biti Ženeva u malom.

A budući da su uvođenjem poticaja hibridni i elektroauti iznenada postali hit, namijenjen im je poseban Eko kutak, rezerviran samo za njih. Moći će se vidjeti i razna atraktivna dodatna oprema za aute, a tko je na Garageu bio i lani, dobro zna da nije nedostajalo prateće zabave i igara, a ove godine izlagači najavljuju da će se unatoč kriznim vremenima potruditi još više. Moći će se osvojiti razni pokloni automobilske tematike, neki od izlagača pripremit će i testna vozila koja ćete moći i isprobati, a budući da su lijepe djevojke neizostavni ukras automobila, to će biti dodatni razlog da vikend od 16. do 18. svibnja provedete u Westgateu. Pritom je važno reći da vas sav taj užitak neće koštati ništa! Ulaz je besplatan, a ne plaća se ni parkiranje. Znači, palite aute, skutere i motocikle ili uskačite u autobuse i taksije i vidimo se u Westgateu na Garage Auto Showu 2014., senzacionalnoj i najvećoj u Hrvatskoj izložbi najnovijih primjeraka auto industrije!

Kako doći do Garage Auto Showa

Westgate smo izabrali zbog izvrsne lokacije. Nalazi se pored Zaprešića, u blizini naplatnih kućica autoceste A2 (Zagreb-Macelj). Iz Zagreba se automobilom dolazi za tek 20 minuta, bez plaćanja cestarine, a može se i besplatnim autobusom koji kreće s nekoliko lokacija u metropoli. Osim toga, u krugu od sat vremena vožnje nalaze se Karlovac, Sisak, Varaždin, Koprivnica, Kutina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:18