STUDIJA POTVRDILA

Greta Thunberg je bila u pravu: Muškarci sa sportskim automobilima pokušavaju nešto nadoknaditi

Psiholozi su angažirali 200 muškaraca koji govore engleski u dobi od 18 do 74 godine da popune online test...

Greta Thunberg, Andrew Tate

Ispostavilo se da je Greta Thunberg bila u pravu u vezi s Andrewom Tateom - muškarci sa sportskim automobilima zapravo nisu sigurni u veličinu svog penisa.

Prema istraživanju Sveučilišnog koledža u Londonu (UCL), postoji korelacija između posjedovanja snažnog automobila i uvjerenja da su nečije genitalije manje od prosjeka. Prošlog mjeseca, Andrew Tate, osoba koja izaziva podjele na društvenim mrežama i kojeg mnogi nazivaju "ženomrscem", tweetao je na račun Grete Thunberg hvaleći se sa svojih "33 automobila s ogromnim emisijama".

image

Gretin odgovor Andrewu Tateu

Twitter Screenshot

Klimatska aktivistica odgovorila je zamolivši ga da je dodatno "prosvijetli" slanjem e-maila na "smalld**Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.". Izraz "small d**k energy" implicira da muškarac pokazuje razinu šupljeg samopouzdanja kako bi kompenzirao nesigurnost u pogledu veličine svog penisa.

To se može očitovati kao hvalisanje posjedom, financijama ili fizičkom sposobnošću, zbog čega je Greta smatrala da je njezin odgovor primjeren Andrewu Tateu. Nova studija imala je za cilj vidjeti postoji li doista veza između posjedovanja sportskog automobila i percipirane veličine penisa.

image

Greta Thunberg

Profimedia

Nova studija: psiholozi su angažirali 200 muškaraca koji govore engleski u dobi od 18 do 74 godine da popune online test. Sudionicima je najprije prikazana izjava u trajanju od sedam sekundi, prije nego što je ovaj ekran zamijenjen slikom proizvoda. Zatim su morali pomaknuti klizač kako bi pokazali koliko žele kupiti proizvod, koji može biti ili svakodnevni predmet ili luksuzna roba.

Na kraju bi se na ekranu pojavila još jedna izjava, a sudionici su morali reći je li ista ili drugačija od one prikazane na prvom ekranu. Jedna od izjava lažno je prenijela prosječnu veličinu penisa u erekciji drugih muškaraca - nekim je sudionicima rečeno da iznosi 18 centimetara, dok je drugima rečeno da iznosi 10 cm.

image

Andrew Tate i Bugatti Chiron

Twitter Screenshot

Pravi prosjek je zapravo 13 cm, ali oni kojima je rečeno da je to niža vrijednost bili su natjerani da se osjećaju "relativno bolje" dok su izvršavali zadatak. Sudionicima se uvijek prikazivala slika sportskog automobila između njihovih dviju izjava o veličini penisa, te su morali pokazati svoju želju da ga kupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:32