EKSLUZIVNO - PRATIMO GUMBALL 3000

GRMLJAVINA U ZAGREBU: Poslušajte kako se čuje 300 KS snažan Renault Megane RS Trophy s kojim ćemo juriti za Gumballom 3000 po Istočnoj Europi!

 
 Marko Ćaćić

Ovaj vikend počinje pravi spektakl - Gumball 3000, cestovni reli za bogate i slavne koji će u 7 dana u svojim superautomobilima juriti od Mykonosa do Ibize. A čitav izvještaj sa ovog nezaboravnog putovanja moći ćete gledati i pratiti i vi, budući da ćemo i mi put Grčke s našim testnim Renaultom Meganeom RS Trophy.

Foto: Marko Ćaćić

Sa 300 KS ispod poklopca i 4Control zakretanjem stražnjih kotača pokušat ćemo držati korak s modelima poput Ferrarija 812 Superfast, Astona Martina Vulcana, Pagani Huayre, Lamborghinija Urusa i još 100-tinjak drugih skupocjenih modela. Pritom će nam pomoći i Brembo kočiona kliješta kao i Recaro školjkasta sjedala. Cijelim putem Megane RS Trophy vrlo vjerojatno će biti u Sport načinu rada, što znači da pucnjevi iz ispušnog sustava neće izostati. Naš tim svakodnevno će donositi vlogove i sve detalje s puta - tako ćete sve egzotične jurilice moći vidjeti u akciji po prilično zanimljivim cestama istočne Europe. Kako se čuje naš Megane i koji nam je točno plan provjerite u videu:

Putovanje započinjemo u Solunu gdje ćemo dočekati veselu družinu od preko 100 superautomobila, a već sljedeće jutro s njima jurimo prema Porto Montenegru preko Albanije. Ruta od preko 600 km gotovo da i nema autoceste, što će vožnju učiniti posebno zanimljivom. Hrvatima će ipak biti najzanimljiviji utorak 11.6. kada Gumball prolazi kroz Hrvatsku, a stat će i na ručku u Splitu na rivi prije daljnje vožnje do Venecije! Dakle, ako želite vidjeti Bugatti Chiron, Veyron, Pagani Huayru, Koenigsegg Ageru RS, Aston Marin Vulcan, pa i naš testni Megane RS znate gdje i kada ih možete vidjeti!

Naš novinar Fran Kurelac donosit će dnevne izvještaje i vlogove sa relija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:15