NALJUTIO GA DIESEL

Holivudskoj zvijezdi Brzih i žestokih preko glave: ‘Ne pada mi na pamet glumiti u nastavku!’

‘Vinova nedavna javna objava bila je primjer njegove manipulacije. Nije mi se svidjelo što je u njoj uključio svoju djecu‘

Vin Diesel (Dominic Toretto) i Dwayne Johnson (Luke Hobbes)

 YouTube Screenshot

S 287 milijuna pratitelja na Instagramu, milijunima dolara u banci i nedavnim Netflixovim hitom s 'Red Notice', Dwayne 'The Rock' Johnson trenutno je na vrhuncu. Kada ne poklanja svoja osobna vozila obožavateljima, veoma je zauzet.

Prema nedavnom intervjuu za CNN, čini se da njegova filmska karijera više neće uključivati ulogu Lukea Hobbsa u franšizi 'Brzi i žestoki'. 'The Rock' je odgovorio na objavu kolege Vin Diesela na Instagramu u kojoj je on pozvao na njegov povratak.

image

Vin Diesel (Dominic Toretto) i Dwayne Johnson (Luke Hobbes)

YouTube Screenshot

'Bio sam jako iznenađen Vinovom nedavnom objavom', rekao je Johnson za CNN. 'Prošlog lipnja, kada smo se Vin i ja zapravo povezali ne putem društvenih mreža, rekao sam mu izravno - i privatno - da se neću vratiti franšizi. Bio sam čvrst, ali srdačan u svojim riječima i rekao da ću uvijek biti podrška glumačke ekipe i uvijek navijam za to da franšiza bude uspješna, ali da nema šanse da se vratim. Privatno sam razgovarao i sa svojim partnerima u Universalu, koji su mi svi bili velika podrška jer razumiju problem.'

'Vinova nedavna javna objava bila je primjer njegove manipulacije. Nije mi se svidjelo što je u njoj uključio svoju djecu, kao i smrt Paul Walkera. Ostavi njih podalje. Razgovarali smo prije nekoliko mjeseci o tome i razumjeli se. Moj cilj je cijelo vrijeme bio da završim svoje nevjerojatno putovanje u franšizi 'Brzih i žestokih' sa zahvalnošću. Bez obzira na sve, vjerujem u sposobnosti franšize da dosljedno isporučuje za publiku, a svojim bivšim kolegama i članovima ekipe iskreno želim puno sreće i uspjeha u sljedećem poglavlju'.

image

Dwayne Johnson (Luke Hobbes)

YouTube Screenshot

Objava Vin Diesela glasi: 'Moj mali brate Dwayne... Došlo je vrijeme. Svijet čeka finale 'Fast 10'. Kao što znate, moja djeca te u mojoj kući nazivaju ujakom Dwayneom. Nema praznika da ne pošalju dobre želje... Ali došlo je vrijeme. Ostavština čeka. Rekao sam ti prije mnogo godina da ću ispuniti svoje obećanje Paulu. Zakleo sam se da ćemo postići i manifestirati najbolje finale koje je 10. Kažem ovo iz ljubavi... Ali moraš se pojaviti. Ne ostavljaj franšizu. Imaš vrlo važnu ulogu. Hobbsa ne može glumiti nitko drugi. Nadam se da ćeš ispuniti svoju sudbinu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:00