NOVITET

HONDA CR-V Novi model stigao u salone

Započela je prodaja Honde CR-V u Hrvatskoj po cijeni od 214.990 kuna za početni model

Honda CR-V nove generacije izgleda vrlo impresivno s velikom prednjim maskom i ukomponiranim LED svjetlima, dok je prostrana unutrašnjost dizajnirana kako bi vozaču i putnicima pružila što komforniji i opušteniji ambijent, posebice na duljim putovanjima. Za izradu su korišteni kvalitetni materijali što pridonosi elegantnom i luksuznom dojmu.

Sve bitne informacije za vozača nalaze se u njegovom vidnom polju uključujući inteligentni multiinformacijski zaslon (i-MID) koji pruža sve najvažnije podatke o vožnji. Inovativan je i sustav preklapanja stražnjih sjedala koja se sklapaju samo jednim potezom ruke. Isto tako, samo jednim povlačenjem ručice u trenu se stvara ravna podnica prtljažnog prostora tvoreći pri tom najveći obujam u klasi od čak 1146 litara. Po pitanju pogona novi CR-V po prvi puta dolazi samo s prednjim pogonom, a u ponudi je i elektronički kontroliran sustav pogona na sve kotače.

U standardnim uvjetima sustav pogoni isključivo prednje kotače, dok se pogon na sve kotače uključuje automatski prilikom proklizavanja. Ovaj napredni sustav raspoređuje snagu na prednje i stražnje kotače ovisno o podlozi. U ponudi motora jedan je benzinski 2.0 i-VTEC sa 155 KS dostupan s pogonom na prednje kotače i sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te s pogonom na sva četiri kotača i automatikom s pet stupnjeva, a drugi dizelski 2.2 i-DTEC sa 150 KS.

Raspolaže s 350 Nm okretnog momenta i dolazi isključivo s pogonom na sva četiri kotača uz mogućnost odabira između 6-stupanjskog manualnog ili 5-stupanjskog automatskog mjenjača. Benzinski CR-V 2.0 i-VTEC Comfort 2WD stoji 214.990 kuna, a dizelaš CR-V 2.2 i-DTEC s opremom Comfort 4WD 264.990 kuna do registracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:57