PROMO

HYUNDAI ELANTRA: ne samo nova, već i najbolja do sada

Nova je Elantra premašila sva očekivanja i dokazala kako je Hyundai postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača
 FOTO: Auto klub

Nova Hyundai Elantra uz moderan i dinamičan vanjski dizajn, inspiriran najnovijim dizajnerskim usmjerenjem, te prostranu unutrašnjost odaje dojam luksuzne limuzine. Osim što plijeni pažnju svojom vanjštinom, prava snaga nove Elantre krije se u unutrašnjosti.

Uz ugrađene najmodernije tehnologije i poboljšane osnovne performanse koje vas štite u svakodnevnom prometu, ovo je prvi Elantrin model koji se na našem tržištu pojavio i s dizelskim motorom. Kako bi maksimalno iskoristili raspoložive konjske snage, nova Elantra standardno dolazi uz 6-stupanjski ručni mjenjač za bolji osjećaj brzine, a za glatku i tihu vožnju tu je i 7-stupanjski automatski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT).

FOTO: Auto klub

Ispod haube skriva se moderan 1.6-litreni motor koji razvija snagu od 128 do 136 konjskih snaga uz maksimalni zakretni moment od 260 Nm čime se povećava ekonomičnost potrošnje goriva. Nova Hyundai Elantra dostupna je u 4 razine opreme s mogućnošću nadogradnje na Premium plus paket, čime ovaj model zadovoljava svačiji ukus. S početnom cijenom od 129 990 kn za benzinski te 139 990 kn za dizelski motor od 136 konjskih snaga, Elantra pruža izvrsnu vrijednost za novac što ju čini vodećim automobilom u klasi. Nova Elantra, najbolja do sada, odličan je izbor kako za obiteljski tako i za poslovni automobil jer su putovanja u ovom pouzdanom sedanu čisti užitak.

Nova Elantra dolazi uz 5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže čime vožnja u najnovijem Hyundai modelu dostupnom na hrvatskom tržištu postaje još ugodnija i sigurnija.Vjerujemo kako će najprodavaniji Hyundai model na svijetu, koji je zakoračio u svoju šestu generaciju, vrlo brzo pronaći put do zahtjevnih hrvatskih kupaca koji imaju vrlo istančan ukus za automobile te znaju prepoznati pravu kvalitetu.Ni najzahtjevniji vozači nisu uspjeli odoljeti Hyundai Elantri. Osobno se uvjerite koliko je posebna i dogovorite testnu vožnju na www.hyundai.hr.

---

Kako bismo novi Autoklub.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:09