USLUGA NA RAZINI

Imaju čak i ‘sobara‘: Hilton hotel s pet zvjezdica za aute bolji je od većine hotela za ljude

Iako ovo nije vrsta hotela na koju pomislimo kad čujemo ime Hilton, nudit će isti luksuz za aute kao što pravi Hilton za osobe

Hilton Group Car hotel

 Hilton

Hilton Car Storage od sada će primati luksuzne i sportske automobile svih dobnih skupina. Riječ je o objektu s pet zvjezdica za skladištenje vozila i još mnogo toga.

image

Hilton Group Car hotel

Hilton

Iako ovo nije vrsta hotela na koju obično pomislimo kad čujemo ime "Hilton", nudit će gotovo istu razinu luksuza za automobile kao što pravi HIlton Hotel Group nudi ljudima. Objekt od 7000 četvornih metara nalazi se na parceli od 9300 četvornih metara u Bishop's Stortfordu, u Hertfordshireu u Velikoj Britaniji.

image

Hilton Group Car hotel

Hilton

Kao i svaki Hiltonov luksuzni hotel, Hilton Car Storage nudit će luksuzne pogodnosti za automobile. Čim vozilo stigne, dobit će besplatnu uslugu sobara, a klijenti mogu odabrati plan koji uključuje održavanje vozila prilagođeno njegovim specifičnim potrebama, bilo da to znači povremenu provjeru stanja ili potpunu uslugu.

image

Hilton Group Car hotel

Hilton

Objekt s tri kata opremljen je najsuvremenijim sigurnosnim sustavima poput stalnog CCTV nadzora, kontrolirane temperature i vlažnosti, kako bi se savršeno očuvalo stanje svakog vozila u unutrašnjosti. Grupa Hilton također je dio Hilton & Moss Restorationsa, koji nudi potpuno usluge restauracije vozila, kao i pripreme trkaćih automobila te MOT certifikata.

image

Hilton Group Car hotel

Hilton

Ovo omogućuje klijentima da profesionalno restauriraju vozilo kao dio usluge, od restauratorskih radova i popravka karoserije do sitnih detalja i keramičkog premaza. Uz to, HIlton Grupa može svojim kupcima isporučiti vozila na bilo koju određenu lokaciju, uključujući trkaće staze. Concierge usluga može pripremiti vozilo za sve što klijent želi, gdje god poželi.

image

Hilton Group Car hotel

Hilton

Cijene ovih usluga ostaju nepoznate, ali sigurno je riječ o velikim svotama. Ipak, bilo bi lijepo ostaviti svoj automobil na restauraciju koji će vam zatim biti dostavljen na lokaaciji našeg sljedećeg odmora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:05