AKTUALNO

INFINITI GT CONCEPT Virtualna jurilica postala stvarnost

Japanci su napravili vrhunsku transformaciju digitalnog automobila u stvarni

Za razliku od stvarnog svijeta u kojem se dizajn automobila prilagođava ukusima kupaca, virtualni svijet Playstationa idealna je pozornica za bildanje vizualnog imidža kompanije.

Među stotinjak digitalnih rješenja koja se nalaze u igrici Gran Turismo 6, svoje je mjesto pronašlo i šest modela sa značkom Infinitija. U procesu oživljavanja virtualnih superautomobila, Nissanova luksuzna podmarka jučer je na salonu u Šangaju predstavila spektakularnu transformaciju GT koncepta iz digitalnog formata u stvarni, prirodni oblik.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Izvršni direktor dizajnerskog odjela japanske marke Alfonso Albaisa prezentaciju je popratio riječima kako je GT Concept ustvari prozor u budućnost Infinitija:

- Premda ćemo odluku o serijskoj proizvodnji donijeti naknadno, htjeli smo javnost upoznati s našim dizajnerskim smjernicama koje ćemo primjenjivati pri izradi naših sportskih GT modela.

Uz kompliment američkom dizajneru za spajanje virtualnog i stvarnog svijeta, jedino što još možemo poželjeti je zeleno svjetlo za serijsku proizvodnju. Infiniti GT Concept bez ikakve bi dvojbe bio veliko osvježenje među supersportskim jurilicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:49