KAZNENA PRIJAVA

‘Išao sam u klet‘: Uhićen vozač koji je autom uletio na utrku Delta Rally

Vozač je tijekom 50. Zagreb Delta Rallyja svojim autom ušao na stazu dok se odvijala utrka
 Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/ Facebook

Policijski službenici PU krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim vozačem koji je u subotu ignorirao redara na utrci Zagreb Delta Rally i ušao na stazu dok se odvijala utrka.

On je u subotu oko 11 sati u Lepoj Vesi za vrijeme održavanja automobilističke utrke, upravljajući osobnim vozilom zanemario znakove zaustavljanja redara utrke, te osobnim vozilom prošao reflektirajuću traku, ušao na stazu gdje se odvijala utrka i odvezao se dijelom kolnika, piše Dnevnik.hr.

Potom ga je zaustavila policija.

Fotografije incidenta na cesti u Lepoj Vesi objavljene su u Facebook grupi ‘Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija‘.

Vozač, hrvatski državljanin, je uhićen te je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja za vrijeme smještaja u prostorijama Policijske uprave krapinsko-zagorske oštetio dio inventara koji se nalazi u prostoriji za zadržavanje.

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru radi u počinjenje kaznenog djela "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" te "Oštećenje tuđe stvari".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 22:59