NIKAD PRISTUPAČNIJI

Iskoristite atraktivno financiranje uz bogati paket opreme ‘Advantage‘ za BMW Serije 3

Model je dostupan već od 13 eura dnevno uz gratis servisni paket, produljeno jamstvo i 36 mjeseci osiguranja guma
BMW Serije 3
 BMW

Ne propustite priliku i uvjerite se zašto najprodavaniji BMW model svih vremena jamči zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji jer legendarni BMW serije 3 nikada nije bio pristupačniji. Globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji, BMW 318d - kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine - u posebnom 'ADVANTAGE' paketu dolazi uz iznimno atraktivnu dnevnu ratu, gratis petogodišnji servisni paket, produljeno jamstvo i osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci.

U operativnom leasingu s ostatkom vrijednosti u svim Tomić & Co. salonima tijekom 60 mjeseci dostupan je za svega 13 eura dnevno plus PDV – uz 0 posto učešća i 0 posto troškova obrade ugovora*. Uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, izbjeći ćete dodatne troškove održavanja.

image
BMW Serije 3
BMW

U cijenu je uključen i BMW Repair Inclusive paket produljenog jamstva koji omogućuje dvije godine zaštite od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima, a nakon isteka se može produžiti i do 5 godina ili za 200.000 kilometara. Osim toga, svaki kupac besplatno dobiva i BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci - optimalnu zaštitu koja pokriva do 100 posto troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

image
BMW Serije 3
BMW

Zahvaljujući inovativnim rješenjima sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu kao nikada do sada povezuje vozača, okolinu i samo vozilo - po čemu je oduvijek bio lider klase. U paketu opreme uključenom u cijenu tako se izdvajaju automatski mjenjač, sportski kožni upravljač, Park Distance Control, automatski multi-zonski klima uređaj, LED prednja i stražnja svjetla, navigacijski sustav, tempomat s funkcijom kočenja, unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem, DAB Tuner, TeleServices i ConnectedDrive Services i ostalo.

image
BMW Serije 3
BMW

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model - sada dostupan s bogatim 'ADVANTAGE' paketom dodatne opreme. Dodatne informacije potražite OVDJE

Atraktivni uvjeti za kupnju BMW-a Serije 3

Popularni BMW 318d s još dva modela serije 3 - BMW 320d i BMW 320d xDrive - opremljeni 'ADVANTAGE' paketom opreme također su dostupni i u dodatnoj ponudi, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket te više atraktivnih uvjeta financiranja putem BMW Financial Services. Financiranje po modelu 50:50 uz 0 posto fiksne kamate u HRK ili EUR omogućava da se 50 posto novog vozila plati odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana.

image
BMW Serije 3
BMW

Financiranje po modelu 1/3 uz 1,95 posto fiksne kamate u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR od 2,95 posto. Točnije, trošak obrade ugovora iznosi 0,85 posto od kupoprodajne cijene vozila za rok otplate od 36 do 48 mjeseci te 1,40 posto za rok otplate od 60 do 72 mjeseca dok je uz poček trošak obrade ugovora 0 posto. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu od 3,99 posto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. veljača 2024 19:43