NAUTIKA

Jednako brz koliko i luksuzan: Brabus predstavio motorni čamac Shadow 300 s trkaćim V8 motorom

Brabus Shadow 300 Edition One službeno je predstavljen tijekom Axopar Customer dana u Port Calanovi u Mallroci

2022. Brabus Shadow 300 Edition One

 Brabus

Brabus Marine je predstavio novi motorni čamac Shadow 300 Edition One u Port Calanovi na Mallorci. Novi model je dizajniran da bude jednako brz koliko i luksuzan. Pokreće ga 4,6-litreni Mercury 300R V8 trkaći motor, kojim čamac dugačak 7,6 metara može postići brzinu do 50 čvorova (93 km/h).

image

2022. Brabus Shadow 300 Edition One

Brabus

Brabus uz to navodi da je višenamjenski dizajn znači više od pravolinijske brzine, već da je čamac također veoma okretan i jednostavan za rukovanje. Uz to, naravno, također je i luksuzan, s upečatljivim crvenim presvlakama, karbonskom pločom s instrumentima i opcijskim naslonom od karbona.

image

2022. Brabus Shadow 300 Edition One

Brabus

Prednja kabina usvaja dizajn trkaćeg automobila zahvaljujući upotrebi fine kože i alcantare, a s druge strane spektra, tu je bračni krevet, WC, sustav svježe vode i bežični punjači za pametne telefone. Čamac se može također opremiti opcionalnim sudoperom i hladnjakom za one koji bi željeli otići na jednodnevne izlete svojim brodom. Za zabavu, tu je RGB paluba, podvodna svjetla te opcijski JL audio sustav.

image

2022. Brabus Shadow 300 Edition One

Brabus

Svakako treba spomenuti i njegove multifunkcionalne Simrad zaslone veličine 12 inča, a brod je opremljen i sustav Smart Chartplotter koji ima moćne navigacijske značajke i prilagođeni softver dizajniran da dodatno olakša istraživanje vaše okoline.

Brabus Shadow 300 Edition One službeno je predstavljen tijekom Axopar Customer dana u Port Calanovi u Mallroci, koji su trajali od 28. travnja do 1. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:12