SKLISKA CESTA

Još jedan za otpis: Skupocjeni Ferrari F8 Spider potpuno uništen u sudaru s kamionom

Nijedna fotografija Ferrarijevog prednjeg kraja nije objavljena na internetu, stoga je nemoguće znati koliku je štetu pretrpio

Ferrari F8 Spider

 Instagram Screenshot

Ferrari F8 Spider potpuno je uništen u nesreći koja se nedavno dogodila u sjevernom dijelu Italije. Detalji o nesreći su ograničeni, ali prema Instagram računu Varryx koji je objavio ove fotografije, lokalna policija sumnja da je vozač Ferrarija izgubio kontrolu usred oštrog zavoja i udario u prednji dio velike cisterne s benzinom.

Fotografije Ferrarija nakon nesreće sugeriraju na činjenicu da se talijanski superautomobil vjerojatno nikada neće vratiti na cestu. Čini se da je većina oštećenja koncentrirana oko stražnje četvrtine s vozačeve strane, što ukazuje da je to područje kojom je F8 Spider udario u prednji dio kamiona.

Vidimo da je jedan od stražnjih kotača potpuno otkinut s automobila, kao i svi povezani dijelovi ovjesa i kočnice. Dva kružna stražnja svjetla na tom kutu automobila su iskočila, a sama stražnja ploča je potpuno uništena, kao i stražnji branik.

Nijedna fotografija Ferrarijevog prednjeg kraja nije objavljena na internetu, stoga je nemoguće znati koliku je štetu pretrpio. Ono što možemo vidjeti da je suvozačeva strana izbjegla ozbiljna oštećenja i ako automobil završi kao donator, sigurno postoje neke ploče karoserije koje se mogu iskoristiti i prodati.

Što se tiče kamiona, oštećenja su relativno mala i ograničena na prednju masku. Ne postoje informacije jesu li vozači ili suvozači pretrpjeli kakve teže ozljede, ali sudeći prema izgledu Ferrarijeve kabine, nadamo se da je vozač dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:16