RENDER

Još moderniji nastup: ovako bi mogla izgledati sljedeća generacija Peugeota 308

Ruski dizajner napravio je redndere prema špijunskim fotografijama nove generaciju koju Peugeot već testira na prometnicama
Render 308
 Kolesa.ru

Iako su SUV modeli sve zastupljeniji, kako na našem tako i na globalnom tržištu, kompaktna klasa i dalje je iznimno zanimljiva, a kako bi parirali naletu crossovera proizvođači se najčešće odlučuju ponuditi atraktivno dizajnirane modele sa mnoštvom tehnologije. Jedan od modela u ovoj klasi je i Peugeot 308 koji je već prošao kroz dva redizajna, a francuski proizvođač užurbano radi na njegovom nasljedniku. Naime, špijunski su fotografi već snimili testni model pod maskirnim folijama, a kada tome pridodamo činjenicu kako su u Peugeotu ovaj mjesec predstavili osvježene modele 3008 i 5008, jasno je u kojem će dizajnerskom smjeru ići i novi 308. Upravo je po tim smjernicama dizajner sa ruske stranice Kolesa.ru napravio prve rendera nove generacija koja će, kako stvari stoje, izgledati odlično. Tu su očekivano trendovska LED svjetla sa "kljovama", izdužena maska hladnjaka kao i novi naplaci. Stražnji kraj prema renderu krase 3D Led svjetla povezana sjajno crnim elementom, baš kao kod primjerice modela 2008 i 3008.

image
Render 308
Kolesa.ru

Iako još nema detalja o motorizaciji - stvari bi trebale biti dobro poznate pa bi se tako ponuda dizelaša bazirala na 1.5 BlueHDi motoru, dok bi benzinske opcije bile vezane uz 1.2 PureTech. Zasigurno će se u ponudi naći i hibridna izvedba, a mnogi vjeruju kako će vrh ponude umjesto modela GTi biti upravo plug-in hibrid koji će se za kupce boriti sa VW Golfom GTE.

image
Render 308
Kolesa.ru
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:57