FOTO

Jurio 244 km/h na dijelu gdje se izvode radovi, sada ga čeka paprena kazna!

Njemačka policija na svom je Facebooku objavila sliku uz napomenu kako će vozač i kazneno odgovarati za "Ilegalno cestovno utrkivanje"
prebra vožnja
 Polizei Westhessen Facebook

Ako ste ikada vozili po Autobahnu, znat ćete da postoje brojne dionice na kojima nema ograničenja i na kojima je moguće stisnuti papučicu gasa, ali isto tako onda znate da se u dijelovima na kojima ima ograničenja ona moraju strogo poštovani, inače slijede paprene kazne. Posebno se to odnosi na dijelove u kojima su i tijeku radovi, gdje maksimalna brzina nerijetko iznosi 80 km/h. A upravo je u takvom dijelu radar uhvatio (pre)brzog vozača Mercedes E-klase AMG. Pritom je isti prošao ovaj dio sa nevjerojatnih 244 km/h, što je više nego tri puta brže od ograničenja! Oglasila se i njemačka policija koja je na svom Facebook profilu objavila sliku i opisala što se dogodilo.

Dakle, na dijelu na kojem je sa punim razlogom stavljeno ograničenje od 80 km/h (loša cesta koja se uređuje i radnici koji se nalaze u neposrednoj blizini) ovaj je neoprezni vozač odlučio projuriti sa više nego trostruko većom brzinom!

Naravno, sada ga čekaju sankcije - i to kakve! Naime, na Facebook objavi stoji kako će vozač odgovarati i kazneno, s obzirom da je ovaj incident klasificiran kao "Ilegalno utrkivanje"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:59