Uz božju pomoć

Kada je ova Opel Astra ‘okrenula‘ 500.000 km, blagoslovio ju je svećenik: Sada ima više od milijun km!

Svakih 7000 kilometara mijenja se ulje, a kao dokaz je priložio četvrtu servisnu knjižicu. ‘Ovo je vrlo poseban dan za mene‘

Gerry Dirix i Opel Astra F

 Opel

Ova Opel Astra F D na satu ima više od milijun kilometara, a njezin vlasnik Gerry Dirix, vozi je svaki dan više od dvadeset godina. Po zanimanju je glazbenik, zbog čega je stalno za volanom.

Vlasnik koji toliko voli svoj automobil da je, kad je prešao 500.000 kilometara, prije otprilike devet godina, priređena zabava i svećenik je blagoslovio sve goste, uključujući i poznatu Astru.

image

Gerry Dirix i Opel Astra F

Opel

Dirix je iz Paal-Beringena, u belgijskoj pokrajini Limburg. Poznat je u kraju, kako on, tako i njegova Opel Astra od koje se ne odvaja. Za njega je čula čak i Opelova centrala u Rüsselsheimu, koja je ga je pozvala u posjet.

image

Gerry Dirix i Opel Astra F

Opel

“Kontaktirao sam Gerryja da mu čestitam,” kaže Wim Verloy, Opelov menadžer za komunikacije u Belgiji. Dirix je navodno, davno rekao da želi upoznati direktora Opela i razgledati pogone sjedišta marke. Njegov san se ispunio i dobio je priliku da upozna Floriana Huettla i razgovara s njim o svojoj Astri.

image

Gerry Dirix i Opel Astra F

Opel

“Motor je originalan, kao i mjenjač”, rekao je vlasnik. Svakih 7000 kilometara mijenja se ulje, a kao dokaz je priložio četvrtu servisnu knjižicu. "Ovo je vrlo poseban dan za mene".

image

Opel Astra F

Opel

"Velika mi je čast vidjeti da Opel cijeni moju strast i da mi je omogućio ovaj posjet", uzbuđeno je rekao vlasnik. "Dobro je vidjeti kako izvanredna kvaliteta vodi do zadovoljnih kupaca", zaključio je izvršni direktor Opela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:11