VIDEO

Kamera snimila trenutak užasa na autocesti: Evo zašto treba očistiti snijeg s auta

Bahati vozač nije se zaustavio, vjerojatno nije niti shvatio što se dogodilo
 WRGB CBS 6 News/ Screenshot

U hladno zimsko jutro čišćenje snijega s automobila mnogim je vozačima tlaka. Iako je za neočišćeni auto u Hrvatskoj predviđena kazna od 700 kuna, neodgovornim pojedincima to nije bitno.

U žurbi ili zbog čistog bahatluka, vozači očiste samo stakla i eventualno svjetla, a ostatak će ionako ispasti u vožnji.

Najnoviji primjer nevjerojatno bahatog vozača stiže s autoceste u blizini New Yorka gdje čistom srećom nitko nije poginuo.

Prema riječima vozača oštećenog automobila, drugi vozač nije se niti zaustavio, vjerojatno uopće nije shvatio što se dogodilo.

- Sve se dogodilo u sekundi, komad leda s krova drugog automobila jednostavno je odletio u zrak i zabio se direktno u moje vjetrobransko staklo. Nasreću, osim raskomadanog stakla po putničkoj kabini, druge štete nije bilo. Najvažnije, nitko nije ozlijeđen - završio je vozač.

Prošloga petka, područje oko New Yorka pogodilo je nevrijeme s padalinama u kombinaciji snijega i leda, a budući da se ova nesreća dogodila u nedjelju, jasno je da lijeni vozač u dva dana nije pronašao par minuta za čišćenje zaleđenog automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:30