pogledajte video

Kao na pladnju: Drski lopov iskoristio priliku i ukrao skupocjeni BMW dok mu je vlasnik pumpao gume

Unatoč tome što je bio udaljen od vlasnika tek par koraka, lopov je uspio neprimjetno ući u auto

Krađa BMW-a

 Instagram screenshot

Drski lopov uspio je neprimjetno ukrasti luksuzni BMW serije 8 Gran Coupe dok je vlasnik bio zauzet pumpanjem guma na benzinskoj postaji u Roselandu, New Jersey (SAD).

Smjelu krađu zabilježila je nadzorna kamera postaje, a na snimci možemo vidjeti vozača skupocjene tamnosive Serije 8 GC kako obavlja rutinsko punjenje zraka u gumu sa suvozačeve strane. U isto vrijeme, drski lopov izlazi iz narančastog BMW-a Serije 3 koji se nalazi parkiran u pozadini te brzo trči prema "žrtvi".

Unatoč tome što je bio tek nekoliko koraka udaljen od vlasnika, lopov je uspio neprimjetno ući u automobil. Nekoliko trenutaka kasnije, ubacuje BMW u hod za vožnju unazad i brzo se udaljava s benzinske postaje. Vlasnik, usredotočen isključivo na punjenje guma, nije ni primijetio krađu sve do trenutka kada je automobil krenuo unatrag.

Izuzetna lakoća s kojom je počinitelj izveo ovu krađu ostavlja nas zapanjenima. Čini se da vlasnik u prvom trenutku nije ni bio svjestan da je netko ušao u automobil u kojem je ostavio ključeve, što je olakšalo lopovu bijeg jednako brzo kao i sam čin krađe.

Lokalna policija poduzima sve kako bi lopovu ušli u trag. U svakom slučaju, drska krađa automobila kakva se ne viđa često, s tim da je vlasnik, čini se, maksimalno olakšao krađu ostavljanjem ključeva u autu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:57