vrući sajam

Kaos na salonu automobila u Kini: Zapalio se futuristički koncept, uzrok nesreće nije poznat

IAT Automotive objavio je izjavu na WeChatu u kojoj se navodi da se tijekom ‘izgradnje štanda kabina automobila slučajno zapalila‘

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Sajam automobila u Guangzhouu dobio je vrući početak jer se zapalio futuristički koncept. Detalji su ograničeni, ali Weibo je pun slika i videa incidenta koji se dogodio na IAT zaslonu i uništio futuristički koncept nalik hatchbacku.

Prema Sino-Singapore Jingweiju, IAT Automotive objavio je izjavu na WeChatu u kojoj se navodi da se tijekom "izgradnje sajma kabina automobila slučajno zapalila". Tvrtka je dodala da uzrok trenutno nije poznat, ali je požar ugašen i nitko nije ozlijeđen. IAT se ispričao sudionicima i drugim izlagačima i rekao da "aktivno surađuju s Organizacijskim odborom Guangzhou Auto Showa kako bi istražili uzrok nesreće".

Također je nejasno je li sam koncept izazvao požar ili je on počeo negdje drugdje i zatim se proširio na vozilo. Međutim, istraga će se vjerojatno usredotočiti na vozilo jer bi to bilo najvjerojatnije podrijetlo osim ako radnici nisu koristili plamen tijekom izgradnje.

Unatoč uništenju, čini se da je IAT zaslon brzo popravljen jer je Webio korisnik Odd Brothers objavio sliku koja prikazuje besprijekornu kabinu bez ikakvih naznaka požara koji se dogodio dan prije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:27