NUDE POMOĆ

Kokain, marihuana, psihodelične gljive... Teslini direktori mole Muska da ode na rehabilitaciju

Muskovi prijatelji smatraju da moraju s njim konzumirati drogu jer misle da bi odbijanje moglo uznemiriti milijardera

Elon Musk

 IMAGO/imago stock&people/Profimedia

Nije tajna da Elon Musk voli uživati u opijatima. U kojoj mjeri? To zna samo on.

Početkom godine, Wall Street Journal (WSJ) objavio je članak u kojem upozorava da je Elon Musk tijekom karijere koristio različite opijate - poput kokaina, ekstazija, LSD-a, marihuane i ‘psihodeličnih‘ gljiva, a sada, isti list navodi da je bivši član uprave Tesle i Muskov prijatelj, Larry Ellison, natjerao Muska da posjeti njegov privatni havajski otok kako bi započeo rehabilitaciju.

image

Elon Musk

AFP

U izvješću WSJ-a stoji:

‘Muskovi prijatelji smatraju da postoji očekivanje da moraju s njim konzumirati drogu jer misle da bi odbijanje moglo uznemiriti milijardera koji im je zaradio mnogo novca. Štoviše, ne žele riskirati gubitak društvenog kapitala koji proizlazi iz bliskosti s Muskom‘.

WSJ donosi izravne izvještaje člana uprave Tesle Joea Gebbia, koji tvrdi da je Musk više puta rekreativno uzimao ketamin kroz bočicu sa sprejom za nos. Također je svjedočio kako se drogira sa svojim bratom i članom uprave Tesle Kimbalom Muskom, kao i drugim članovima uprave Steveom Jurvetsonom i Antoniom Graciasom.

Dio direktora SpaceX-a upozorio je da je na sastanke u kompaniji Musk dolazio s oko sat vremena zakašnjenja, nakon čega je 15-ak minuta nerazumljivo mrmljao u bradu, sve dok glavnu riječ na sastanku nije preuzeo predsjednik tvrtke koja proizvodi letjelice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:21