RENDER

KOMPAKTNA RAKETA U STILU VELIKOG BRATA RS6 AVANTA:  Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS3 od 400 KS!

 
 Render: Kleber Silva

Audi je početkom mjeseca predstavio četvrtu generaciju modela A3. Mali premium kompakt konačno je dobio osvježenje koje se dugo čekalo, ali čini se da još više od toga, svi iščekuju njegovu nabrijanu verziju - RS3.

Naime, njemački proizvođač je nedavno najavio da će novi RS3 imati ugrađen 2,5-litreni turbobenzinac s pet cilindara i više od 400 konjskih snaga. S obzirom na takvu snagu i pogon na sve kotače, pretpostavlja se da će do ‘stotke’ ubrzavati ispod 3,5 sekunde pa bi tako trebao biti najzanimljiviji konkurent u klasi.

Render: Kleber Silva

Stoga se svakodnevno rade brojni renderi koji predviđaju kako bi novi RS3 mogao izgledati. Mnogi od njih izgledaju pomalo nerealno, ali je dizajner Kleber Silva napravio render koji bi mogao biti iznimno realan.

‘Baby’ Audi nadograđen je prema stilu novog modela RS6 Avant. Sprijeda su dodani veliki usisi za zrak te je saćasta maska obojena u crnu boju. Straga je dodan tek malo veći spojler i velik difuzor sa srebrnom linijom koja naglašava izlaze ispušnog sustava.

Render: Kleber Silva
ia

Sve je povezano proširenim pragovima i većim aluminijskim naplatcima, a kao šlag na torti, automobil je spušten za nekoliko centimetara. Iako je RS3 još u početnoj fazi razvoja te je upitno kako će uopće izgledati, ovakvi renderi nam pružaju nadu da će budućnost sportskih kompakata biti iznimno zabavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:37