SLUČAJNA PREMIJERA NA GRADILIŠTU

KRALJ KLASE OTKRIVEN U NOVOM RUHU: procurile slike nove Mercedesove S-klase, slike unutrašnjosti će vas iznenaditi!

 
 Cochespias Instagram

Znali samo da Mercedes naveliko testira novu generaciju svoje perjanice ponude - S-klase. Premijera se pritom očekivala krajem godina, no zbog nepažnje nekog od testnih vozača i znatiželje slučajnih prolaznika u prilično neobičnom ambijentu, internetom su procurile slike nove generacije bez kamuflažne folije!

Promjene sprijeda su očekivane - veća maska kao i nova uza LED svjetla izgledaju odlično. S druge strane, stražnji kraj izazvao je brojne komentare. U Mercedesu su se ovaj put odlučili na horizontalna svjetla bas kao i kod nove E-klase, ali i A klase Sedan te modela CLA. Jos jedan detalj koji upada u oci su (nažalost) lažni nastavci ispušnog sustava.

Cochespias Instagram

Najviše novosti ipak ina iznutra. Naine, u Mercedesu očito u potpunosti mijenjaju ploču, pa su umjesto dosadašnja 2 spojena zaslona odlučili ugraditi masivni zaslon osjetljiv na dodir u sredini. Ispred vozača nalazi se digitalni kokpit, a upravljač podsjeća na onaj s nedavno predstavljene redizajnirane E-klase.

Cochespias Instagram

Mnogima je u oči upala i neobična konstrukcija ispred digitalnog kokpita, a vrijeme ce pokazati je li riječ o posebnom Head up zaslonu ili o nečem drugom.

Očekuje se da će u ponudi biti velik broj elektrificiranih izvedbi (mild hibrida te plug in hibrida) ali i klasičnih benzinaca i dizelaša. Premijera se službeno očekuje u rujnu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:25