Žestoka svađa

Krampom sinu demolirao BMW da ne vozi pijan: ‘Nije mi htio dati ključeve automobila‘

Prema policiji, otac je pokušao uvjeriti sina da mu preda ključeve auta jer je bio pijan što je dovelo do svađe i nemilog događaja

Screenshot incidenta, BMW Serija 3 (E92)

 Facebook Screenshot

Prošle nedjelje navečer u Logroñu u Španjolskoj otac je krampom uništio automobil svog 32-godišnjeg sina kako bi ga spriječio da vozi pod utjecajem alkohola. Lokalna policija Logroña presrela je oca dok je vozio terenac napuštajući mjesto gdje je bilo parkirano već ozbiljno oštećeno vozilo njegova sina.

Gradsko vijeće Logroña izdalo je priopćenje za javnost 1. ožujka objašnjavajući što se dogodilo. Iz konzistorija pojašnjavaju da su, "zahvaljujući sudjelovanju građana, agenti putem hitnog broja obaviješteni da muškarac s krampom uništava vozilo marke BMW koje je bilo parkirano na ulici".

Službenici lokalne policije izašli su na mjesto prijave događaja kako bi otkrili kako "terensko vozilo punom brzinom napušta područje". Druga policijska patrola uspjela je zaustaviti vozača "u blizini" područja, za kojeg se ispostavilo da je "otac koji je vozio sa svojim 32-godišnjim sinom, koji je bio pijan".

U priopćenju se precizira da su policajci uspjeli otkriti da je "otac pokušao uvjeriti sina da mu preda ključeve automobila i tako ga spriječi da u pijanom stanju uzme auto, što je dovelo do svađe između njih dvojice".

S ciljem "sprječavanja mladića da se udalji svojim vozilom, otac je iz terenca izvadio kramp i napravio značajna oštećenja na svim staklima, dijelu karoserije i kotačima kako bi pokušao imobilizirati automobil". Na fotografiji koja ilustrira ovaj članak možete vidjeti u kakvom je stanju završio ovaj BMW Serije 3 (E92) nesretnog sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:35