AKTUALNO

FOTO: Krenula proizvodnja atraktivne Cupre Formentor, vratar Barcelone već dobio svoj primjerak

Cupra Formentor atraktivni je SUV koji će dolaziti sa čak 7 različitih motora uključujući i plug-in hibrid od 245 KS
Cupra Formentor
 Cupra

Cupra je danas digitalnim prijenosom na svojim stranicama najavila početak proizvodnje modela Formentor, prvog samostalnog modela španjolske marke. Izvršni direktor marke Wayne Griffiths pritom je objasnio kako će upravo model Formentor biti važan za marku i za buduće planove koji uključuju dvostruko veću prodaju u idućoj godini.

image
Cupra Formentor
Cupra

Proizvodnja je krenula u tvornici Martorell nadomak Barcelone te je ovaj sportski SUV spreman za dolazak na tržište početkom idućeg tjedna. Poznata je i početna cijena - 43.953 eura čime se očekuje privlačenje široke baze kupaca. Ipak, još nema detalja o kojoj je točno izvedbi i razini opreme riječ.

image
Cupra Formentor
Cupra

Naime, potvrđeno je da će Formentor biti dostupan sa čak 7 različitih opcija pogona, iako su do danas bili komunicirani tek 310 KS snažan benzinac te 245 KS snažan plug-in hibrid. To vjerojatno znači da ćemo imati i slabije benzince i dizelaše u ponudi. Treba napomenuti kako ovaj SUV sa oznakom Cupre osim snažnih motora nudi i solidnih 450 litara prtljažnika, a zahvaljujući povezanim LED svjetlima i atraktivnim linijama nigdje neće proći nezamijećeno.

image
Cupra Formentor
Cupra

Jedan od prvih koji je isprobao ovaj model je vratar Barcelone Ter Stegen koji je ambasador brenda, a uskoro će to moći napraviti i prvi kupci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:36