NEOBIČNA NESREĆA

KRŠ I LOM ISPRED SALONA McLARENA Izložio novi model na ulazu da bi za 10 minuta od skupocjene jurilice ostala hrpa željeza. 'Kao da je pala bomba!'

 
 Facebook

Prometne nesreće najgora su noćna mora svakoga vozača, a ponekad one mogu biti zaista začuđujuće.

Jedna neuobičajena nesreća dogodila se prije nekoliko dana u Scottsdaleu (SAD), a vozač koji je zapravo ni kriv ni dužan, napravio je najveću štetu. Amerikanac Paul Dubois objavio je na društvenim mrežama šokantnu priču u kojoj se BMW-om X5 zaletio u McLarenov salon.

Bio je to jedan običan petak u Paulovom životu kad se normalno vozio ulicama Scottsdalea. Odjednom je drugi automobil toliko snažno udario u njegov BMW X5 da ga je to „katapultiralo“ u izloženi McLaren 720S ispred prodajnog salona.

Na fotografijama je vidljivo da je srebrni 720S pretrpio ogromnu štetu sprijeda te da je skoro sve uništeno, ali to nije sve. McLaren je bio parkiran poprilično blizu prodajnog salona pa je stražnjim desnim dijelom udario u cigleni zid, a lijevim dijelom je razbio staklo izloga.

To staklo izloga potom je oštetilo i drugi McLaren 720S koji je bio parkiran unutar salona, ali na sreću, šteta je znatno manja. Paul je ostao šokiran ishodom nesreće, ali je kasnije izjavio da je toliko sretan što nije kriv za istu jer bi odmah mogao potpisati bankrot.

McLarenov salon u Scottsdaleu nije želio otkriti kolika je šteta zapravo nastala, ali vjerujemo da će krivcu nesreće biti poprilično teško objasniti osiguranju kako je nastao toliko veliki trošak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:23