FRUSTRIRAJUĆE

Kuća smještena u sredini kružnog toka: Stanari ispričali kako izgleda njihova neobična svakodnevica

Većina kružnih tokova ima nekoliko stabala i grmlja, niz putokaza ili možda čak umjetničko djelo, ali ovaj ima cijeli stambeni blok

Zgrada u kružnom toku

Većina kružnih tokova u Ujedinjenom Kraljevstvu u središtu ima nekoliko stabala i grmlja, niz putokaza ili možda čak neko umjetničko djelo, ali mjesto gdje Chelsea živi ima cijeli stambeni blok!

Stanovi u toj zgradise nalaze usred kružnog toka u tom gradiću koji spaja aveniju Lawrence na zapadu s Arfrynom na sjeveru, a na jugu se nalazi naselje Waunllwyd. Zgrada u kružnom toku je neobičan prizor, a okolo nje su staze koje vode niz četiri dijela kružnog toka. U bloku se nalazi devet stanova, od kojih dva imaju ulaz na razini ulice.

Žena koja živi usred kružnog toka priznala je da je to vrlo čudno mjesto za život s njezinom kćeri i ispričala što joj je najgore. Chelsea već dvije godine živi u stanu u Penywaunu u Walesu u toj zgradi usred kružnog toka, piše WalesOnline.

image

Zgrada u kružnom toku

Google maps

Chelsea je rekla: "Malo je čudno. Ovdje živim dvije godine i jednostavno se navikneš". Chelsea ima mladu kćer i rekla je da joj to "otežava živjeti na kružnom toku", jer mora stalno "brinuti o prometu koji se odvija ubrzano".

"Automobili se spuštaju nizbrdo velikom brzinom, kao i školski autobusi. Ima ih oko 10 u blizini". Chelsea je rekla da ne bi htjela dopustiti svojoj kćeri da se igra vani blizu ceste i da jedva čeka da se preseli negdje drugdje kad dobije svoje drugo dijete.

Ipak, druga obitelj koja također živi na kružnom toku otkrila je zašto nikada neće otići. "Život na sredini kružnog toka ponekad postaje užurban", rekao je 64-godišnji Clyd Howatson, koji tamo živi veći dio svog života. "Ali ja sam se ovdje navikao živjeti, i barem nema mnogo susjeda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:21