PROCURILE FOTKE

Lav je gol! Ovo su službene fotografije novog Peugeota 308, francuskog suparnika VW Golfa

Službenih detalja još uvijek nema, no vjerojatno uskoro možemo očekivati premijeru
Peugeot 308
 Worldscoop forum

Najveća novost kod Peugeota koji je nedavno promijenio logotip, ove je godine svakako nadolazeći novi kompaktni model 308 kojeg već nazivaju i "Golf killer".

No, premda još nije ni zakazana premijera (očekuje se kasnije tijekom godine) službene fotografije francuskog kompakta već su nekako procurile na internet.

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Po svemu sudeći, francuski kompakt identičan je automobilu na špijunskim fotografijama koje smo objavili prije nekoliko dana, a koje su otkrivale samo izgled prednjeg kraja. Međutim - lav je sada gol!

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Fotografije podijeljene na forumu Worldscoop, kao i na bezbroj drugih kanala društvenih mreža tijekom posljednjih nekoliko sati, otkrivaju i stražnji kraj kompaktnog modela, a ponovo imamo prilike vidjeti i novi Peugeotov znak, koji između ostalog, sada unutar grupe Stellantis označava ulazak marke Peugeot u premium razred.

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Usto, na kompaktnom modelu na slici, na prednjoj registarskoj pločici napisana je riječ "hibrid", a očekuje se da će Peugeot ponuditi 308 u hibridnoj i plug-in hibridnoj varijanti, a možda će čak ponuditi hibridnu izvedbu Peugeot Sport Engineered s oko 300 konjskih snaga.

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Što se tiče izgleda, novi je model oblikovan dinamično s prepoznatljivim prednjim krajem, dok kutijasti stražnji kraj sada ima izduženija vodoravna svjetla.

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Fotografije unutrašnjosti otkrivaju arhitekturu sličnu kao i kod kompaktnih SUV modela 3008 i 5008 s velikim ekranom multimedije i puno ploha s "oštrim" rubovima.

image
Peugeot 308
Worldscoop forum

Službenih detalja još uvijek nema, no s obzirom na to da su procurile fotografije vjerojatno uskoro možemo očekivati i službenu premijeru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:34