PIJAN I ZBUNJEN

Malo je popio, no kako mu je ovo uspjelo? Vozač Toyote vozio mostom za pješake i zapeo

Pozitivno je to što u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Loše je prošao samo vozač jer ga čeka velika kazna, a možda i zatvor

Auto zapeo na pješačkom mostu

 California Highway Patrol

Svi mi u vožnji nerijetko radimo greške i donosimo pogrešne odluke, no ovo što je napravio vozač iz Kalifornije u SAD-u teško je objasniti. Nakon sto je pokušao automobilom prijeći preko pješačkog mosta, vozač je sa svojom Toyotom zaglavio na uskom mostu, a sve postaje možda malo jasnije kada uzmemo u obzir da je ovu “nezgodu” bio umiješan i alkohol.

image

Auto zapeo na pješačkom mostu

California Highway Patrol

Prema kalifornijskoj prometnoj policiji, automobil je završio zaglavljen oko 8 ujutro u nedjelju, 12. svibnja u mjestu Larkspur blizu San Francisca. Iz policije su izjavili: “Alarmantno je da se s pijanim vozačima susrećemo u svako doba dana i noći. Uvijek se nadamo da ćemo ih uhvatiti prije nego što se razbiju".

image

Mjesto nesreće u SAD-u

Google Street View

Unatoč alkoholu prilično je nevjerojatno ako je vozač završio na mostu jer slike s Google Street Viewa pokazuju da je pješačka staza s obje strane mosta ograđena betonskim ili metalnim barijerama. Ili su neke barijere privremeno uklonjene ili ipak na nekom udaljenijem mjestu ima taman dovoljno prostora da se auto provuče.

image

Mjesto nesreće u SAD-u

Google Street View

Pozitivno je to što u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Loše je prošao samo vozač jer ga čeka velika kazna, a možda i zatvor te popriličan račun za popravak izgrebanog auta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. srpanj 2024 09:47