BRAT I SESTRA

‘Mama nam je uzela tablet‘: 10-godišnji blizanci ukrali auto, policija ih hvatala 300 kilometara

Na policijskim fotografijama vide se djeca kako s podignutim rukama izlaze iz vozila
 10 Tampa Bay/youtube

Ovisnost o elektroničkim uređajima veliki je problem za roditelje koji najčešće nemaju drugog izbora nego zabraniti svojoj djeci njihovo korištenje.

Najnoviji primjer ovisnosti stiže s Floride, gdje se prošlog tjedna odigrala prava drama.

Kada im je majka oduzela tablet, 10-godišnji blizanci, brat i sestra, odlučili su joj ukrasti automobil i krenuti u nepoznato.

Prošlog četvrtka oko ponoći, policija je dobila dojavu o ukradenom automobilu za kojim je ubrzo krenula potjera, a oko četiri sata ujutro, automobil je uočen na autocesti Alaucha.

Na veliko iznenađenje policije, za upravljačem ukradenog automobila bio je 10-godišnji dječak dok mu je društvo na suvozačkom sjedalu pravila njegova sestra.

Na policijskim fotografijama vide se djeca kako s podignutim rukama izlaze iz vozila, a kada su policijski službenici kontaktirali majku, ona je nakon putovanja dugog tri sata stigla po svoju djecu i odvela ih kući.

Usput je rekla da ih neće tužiti - navodi CNN.

Prema policijskom izvješću, blizanci su bili ‘uzrujani‘ zbog svoje mame koja im je ‘oduzela elektroničke uređaje‘.

Policija je dodala da im je majka zaplijenila uređaje jer ih djeca ‘nisu koristila na odgovarajući način‘, a nakon istrage i razgovora s obitelji, zaključeno je da majka nije zlostavljala djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:32