TUNING

Mansory predstavio posebnog Cullinana, Urusa i G-klasu za Ujedinjene Arapske Emirate

Osim otvorenja izložbenog prostora u Dubaiju, Mansory je najavio proširenje svog sjedišta u Njemačkoj i planove za širenje 2022.

Mansory ‘Special UAE‘

 Mansory

Njemačka tuning kuća Mansory otvorila je svoj prvi samostalni izložbeni prostor u Dubaiju, kako bi zadovoljio ‘rastuću potražnju‘ za svojim proizvodima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kako bi obilježio ovu prigodu, tuner je predstavio tri posebna modela utemeljena na Rolls-Royce Cullinanu, Lamborghiniju Urusu i Mercedes-AMG G-Klasi.

image

Mansoryjevo zastupništvo u Dubaiju

Mansory

Posebna izdanja UAE izložena su u novom zastupništvu u Dubaiju uz nekoliko drugih modificiranih vozila. U Izložbeni prostor od 800 četvornih metara stane do dvadeset vozila, a tu je i zid sa svim dizajnima Mansoryjevih naplataka i udoban dnevni boravak s mnoštvom uzoraka za personalizaciju vašeg vozila.

image

Mansory Lamborghini Urus ‘Special UAE‘

Mansory

Sva tri ‘Special UAE‘ ograničena izdanja dolaze u dvotonskoj konfiguraciji koja kombinira sivu ili ljubičastu kao bazu s crnim gradijentom prema stražnjem dijelu i izgledom nalik na mramor za dijelove od karbonskih vlakana. Kompleti karoserije, uključujući široke produžetke za blatobrane, ventilirane poklopce, branike s većim otvorima za zrak, razdjelnike, difuzore, dodatne peraje i velike spojlere temelje se na postojećoj Mansory ponudi. Primjerice, postoji komplet Venatus Evo S za Lamborghini Urus, Gronos kit za Mercedes-AMG G-klasu i Billionaire kit za Rolls-Royce Cullinan.

image

Mansory Mercedes AMG G-klasa ‘Special UAE‘

Mansory

Osim dodavanja vizualne drame novom livrejom, agresivnom aerodinamikom i masivnim kovanim 24-inčnim naplatcima, posebna izdanja dolaze s različitim značkama koje prikazuju obris karte Ujedinjenih Arapskih Emirata. Isti simbol može se pronaći unutar kabine, koja je osvježena s posebnim presvlakama, različitim vrstama tekstura, ‘zvijezdanim nebom‘ i mnoštvom detalja od karbonskih vlakana. Mansory je predstavio različite opcije živih boja za interijer zajedno sa suptilnijim pristupom u dvije nijanse.

image

Mansory Rolls-Royce Cullinan ‘Special UAE‘

Mansory

Vlasnici ‘Special UAE‘ vozila moći će birati između niza kompleta za podešavanje motora, koji će luksuznim SUV-ovima donijeti više snage i okretnog momenta. Prema Mansoryju, Lamborghini Urus proizvodi 880 KS i 1100 Nm, Rolls-Royce Cullinan ima 610 KS i 950 Nm, dok G-Klasa može ići do 850 KS i 1000 Nm.

image

Mansory Lamborghini Urus ‘Special UAE‘

Mansory

Ostaje nepoznato koliko jedinica će svaki model dobiti, ali ograničeno izdanje znači da ovi SUV-ovi neće biti uobičajen prizor, pa čak ni po ulicama Dubaija. Cijene također nisu objavljene, ali osim otvorenja izložbenog prostora u Dubaiju, Mansory je najavio proširenje svog sjedišta u Njemačkoj i planove za daljnje širenje 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:08