TESTNA MULA U AKCIJI

MASERATI OBJAVIO PRVE SLIKE! Talijani testiraju model sa središnje postavljenim motorom s kojim najavljuju novu eru marke!

 
 Maserati

Što napraviti kada radite na razvoju potpuno novog motora s atraktivnom testnom mulom? Da izbjegnete špijunske fotografe – napravite špijunske fotografije sami i plasirajte ih na stranicu za medije. Upravo to su napravili u marketinškom odjelu Maseratija. A ono što možemo vidjeti je itekako zanimljivo. Testna mula otkriva da je riječ o sportskom modelu sa središnje postavljenim motorom.

Maserati

Foto: Maserati

Hoćemo li vidjeti sportski Maserati sa središnje postavljenim V8 motorom? Za potvrdu ćemo ipak morati pričekati, no zvuči odlično, zar ne?

A potvrda će nam stići relativno brzo – u svibnju 2020. godine, napominju u Maseratiju. Osim „teasera” u obliku ovih fotografija, u Maseratiju su na Twitteru objavili i zvuk! Da, ovdje je riječ o benzinskom modelu, a ne električnom (što su neki pretpostavili kada su u Maseratiju s ovim motorom najavili novu eru), koji pritom kako se i očekuje ima odličan zvuk. U svakom slučaju, veselimo se novom poglavlju Maseratiju i jedva čekamo službeno predstavljanje!

Maserati

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:00