AKTUALNO

Maybach pokrenuo liniju odjeće: Za jaknu s njihovim logom traže preko 3500 eura

Predmeti uključuju uniseks, muške i ženske dizajne za hladno vrijeme i međusezonsku odjeću

Maybach linija odjeće

 Maybach

Brend Maybach proširio je svoju kolekciju odjeće Icons of Luxury s ciljem privlačenja mlađe, modno osviještene publike. Brend, kojeg većina povezuje s luksuznim automobilima, objavio je neke intrigantne komade odjeće na svojoj web stranici.

image

Maybach linija odjeće

Maybach

One su dio nove kolekcije Unexpected Moments i sve imaju istaknute logotipe. Predmeti uključuju uniseks, muške i ženske dizajne za hladno vrijeme i međusezonsku odjeću. Kolekcija započinje s The Zest I, muškom zimskom jaknom od kože.

Još jedan komad iz kolekcije Unexpected Moments je The Leisure I, u obliku prošivene međusezonske jakne dizajnirane za muškarce s tri džepa i diskretnim Maybachovim logom na lijevom rukavu.

image

Maybach linija odjeće

Maybach

Još jedna muška jakna, nazvana The Zeal I, izrađena je s pamučnim rukavima. Tu je i uniseks lagana jakna s kapuljačom od pamuka.

Ostali komadi odjeće iz Maybacha uključuju The Glam I, "trendsetting" žensku jaknu, The Chic I žensku polo majicu i The Activity I, elegantnu mušku jaknu dizajniranu kao "klasični pratilac na otvorenom".

image

Maybach linija odjeće

Maybach

S obzirom na to da odjeća dolazi od proizvođača luksuznih automobila, nije iznenađenje da je skupa. Zapravo, idite na web stranicu Maybach Luxury i vidjet ćete da The Activity I donja jakna košta 690 dolara (634 eura), The Breather I hudica se prodaje za 490 dolara (450 eura), a brend očekuje da će njegovi kupci platiti 3790 dolara (3500 eura) za The Zest I zimsku jaknu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:30