REDIZAJN

MAZDA 6 VIŠE NOVOSTI IZNUTRA NEGO IZVANA

Uz nenametljive promjene vanjskog dijela, japanska limuzina primjetnije novosti nudi u kabini

Budući da je prema mišljenju mnogih Mazda 6 i do sada s pravom smatrana jednim od najatraktivnije oblikovanih automobila u svom segmentu, njezino je nedavno obavljeno osvježavanje zapravo u najmanjoj je mjeri donijelo promjene u izgledu vozila izvana.

Zatezanje bora ovdje je tako obavljeno tek kroz nekoliko vrlo blagih poteza: šestica je dobila novu masku hladnjaka i donekle izmijenjene prednje i stražnje svjetlosne sklopove, krovnu antenu u obliku peraje, obnovljenu i obogaćenu paletu boja karoserije te nove aluminijske naplatke, ali je svaka od ovih promjena bila krajnje nenametljiva.

Nešto primjetnije promjene zato je moguće detektirati u putničkoj kabini, gdje u prvi plan dolazi sasvim nova armatura s izmijenjenim komandama klima uređaja i novim 7-inčnim zaslonom na vrhu. Osim nje, šestica je dobila neke nove opcije opreme i bolju zvučnu izolaciju, elektronsku parkirnu kočnicu te bolja sjedala, a za komforniji su ugođaj izmijenjene i presvlake na njima.

Što se ponude motora tiče, na izbor se nudi ukupno devet SkyActiv dizelskih i sedam benzinskih motora, kao i ručni ili automatski mjenjači sa šest stupnjeva prijenosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:43