SNJEŽNE RADOSTI

MEGA FOTOGALERIJA, VIDEO Alfa Romeo Stelvio u akciji u Alpama

Diljem Europe započela je prodaja novog Alfinog SUV-a, a za koji mjesec započinje prodaja i u Hrvatskoj. Idućeg tjedna i mi ćemo isprobati novi Stelvio u ambijentu talijanskih i švicarskih Alpi, a do tada uživajte u fotografijama i videu iz St. Moritza i okolice
 Alfa Romeo

Osim najsnažnijeg Stelvija Quadrifoglio s motorom od 510 KS kupci u Europi imaju na izbor dva motora - 2,0-litreni Turbo benzinac od 280 KS i 2,2-litreni dizelaš od 210 KS, a oba dolaze s 8-stupanjskom automatikom i Q4 pogonom na sve kotače. Usto, tri paketa opreme - Stelvio, Stelvio Super i Stelvio Tecnica te dva dodatna: Luxury Pack i Sports Pack, trebali bi zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, baš kao i bogata serijska oprema za udobnost i sigurnost na najvišoj razini.

Foto: Alfa Romeo

Odlične vozne osobine Stelvio zahvaljuje sjajnom ovjesu, pogonu na sve kotače, direktnom upravljaču te sjajnoj raspodjeli mase sprijeda/straga u omjeru 50/50 posto.

Alfa Romeo

O potentnosti pogonskih strojeva govore pak podaci o ubrzanju od 0 do 100 km/h: Stelvio 2.0T do stotke sprinta za 5,7 sekundi, a model 2.2 JTDm za 6,6 sekundi. Uskoro ekskluzivno donosimo i našu recenziju novog Alfinog SUV-a s obronaka švicarskih i talijanskih Alpi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:46