‘sletio‘ na porsche

Mehaničar iz pakla klijentu uništio Alfu Giuliju Quadrifoglio: ‘Samo sam krenuo na probnu vožnju!‘

Unatoč glasinama na Redditu koje impliciraju da je mehaničar bio pijan, vlasnik servisa je opovrgnuo takve tvrdnje

Sudar u servisu

 Reddit

Dobiti svoj automobil natrag nakon posjeta mehaničaru često je popraćeno osjećajem olakšanja, no za vlasnika ove Alfa Romeo Giulije priča ima potpuno drugačiji ishod, naime, razbijena je u servisu.

Fotografije nesreće pokazuju da je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, koja je bila u radionici zbog manjih popravaka, završila u sudaru s druga dva sportska automobila. Američki vlasnik, koji je podijelio slike na forumu u/Over_Inevitable6630, opisao je nesreću riječima "Odveo sam je na sitne popravke i ovo dobio nazad."

image

Sudar u servisu

Reddit

Situacija postaje još ozbiljnija kada shvatite da je u pitanju sportski model Giulije s impresivnih 510 KS koliko ispucava njegov snažni 2,9-litreni V6 motor s dvostrukim turbopunjačem. Očito je da je snaga motora igrala ključnu ulogu u dramatičnom sudaru, a vlasnik tvrdi da je i neoprezni kombi doprinio nesreći.

"Rekli su mi da će testirati vozilo nakon popravka, ali naletio im je kombi", izjavio je vlasnik za portal Motor1. Ova nespretna situacija rezultirala je "prekomjernim ispravljanjem i skretanjem prema nasipu, udarom u drvo i letom u zrak."

image

Sudar u servisu

Reddit

Unatoč glasinama na Redditu koje impliciraju da je mehaničar bio pijan, vlasnik je jasno opovrgnuo takve tvrdnje. Iako ova izjava donosi određeno olakšanje zastupnicima, vjerojatno je da su i dalje frustrirani sudjelovanjem osoblja njihovog servisa u nesreći koja je rezultirala oštećenjem više vozila.

Impresivno, sudar je potpuno "odrezao" gornji dio Porschea 911, gotovo ga pretvarajući u kabriolet. Šteta na Mercedesu GLE izgleda manje značajna, budući da je uspio zaustaviti Alfa Romeo. Ipak, drugi kadar nesreće otkriva da je GLE zapravo gurnut u Dodge Charger SRT Hellcat.

image

Sudar u servisu

Reddit

Nije poznato je li mehaničar pretrpio ozljede. Unatoč tome, teško je ignorirati činjenicu da je vozeći Alfu Giuliju uspio uzrokovati znatnu štetu u jednom nezgodnom incidentu. Usto, ne sumnjamo ni da vlasnici Porschea i Mercedesa nisu bili presretni kad su ih nazvali iz servisa...

Fotografije sudara pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:32