AKTUALNO

Mislite da je Bugatti samo za imućne? E pa ovaj ima dva kotača i košta 6,5 tisuća kuna

Francuski proizvođač hiperautomobila zapravo je najavio romobil još u veljači i ovo je najniža cijena koju smo vidjeli za njega

Bugatti električni romobil

 Bugatti

Bugatti vozila su isključivo za milijunaše, zar ne? Pa, očito nisu svi. Bugatti je počeo proizvoditi električne romobile koji se mogu kupiti za manje od 7 tisuća kuna.

image

Bugatti električni romobil

Bugatti

Francuski proizvođač hiperautomobila zapravo je najavio romobil još u veljači i ovo je najniža cijena koju smo vidjeli za njega od tada. Bugattijev romobil prodaje se na Costco.com za samo 919,99 dolara (6,5 tisuća kuna), a to je uključuje i dostavu.

image

Bugatti električni romobil

Bugatti

Ako nemate članstvo u Costcou, još uvijek možete dobiti skuter za dobru cijenu. Naime, Bugatti u ponudi ima više boja, uključujući Agile Blue i Silver na svojoj web stranici Bugattiscootersna.com, ali tamo je cijena 1200 dolara (8550 kuna).

image

Bugatti električni romobil

Bugatti

Po bilo kojoj cijeni, čini se da su specifikacije ovog dvotočkaša, koji je kreiran s američkom tvrtkom Bytech International, prilično impresivne, kao što bi i trebale biti zbog Bugattijeve natpisne pločice. Okvir je izrađen od legure magnezija i ima maksimalnu težinu od 109 kg. Osim toga, opremljen je baterijom od 900 W koja podržava tri različita načina rada i maksimalnu brzinu od 29,7 km/h.

image

Bugatti električni romobil

Bugatti

Kada je potpuno napunjen, romobil može prijeći nekih 32-40 kilometara, i iako nismo stručnjaci po pitanju električnih romobila, ova kombinacija specifikacija se čini prilično solidnom. Cijena mu je nekoliko stotina dolara iznad skutera sa sličnim specifikacijama, ali s ovim romobilom možete s pravom tvrditi da posjedujete Bugattijevo vozilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 06:07