SAMO 75 PRIMJERAKA

Mladi bogataš razbjesnio javnost: Pogledajte kako je ‘parkirao‘ McLaren u penthouse na 57. katu

‘To je automobil kojeg ne mogu registrirati za cestovnu upotrebu i samo skuplja prašinu u garaži‘
 9News Melbourne/Twitter

Dok se cijeli svijet bori s galopirajućom inflacijom, mladi australski poduzetnik Adrian Portelli izazvao je bijes tamošnje javnosti razbacivanjem novaca.

Portelli je u svoj 39 milijuna dolara vrijedan penthouse u Melbourneu odlučio pospremiti tri milijuna dolara vrijedan McLaren Senna GTR.

No, budući da nije imao drugi način, Portelli je za transport automobila na 57 kat nebodera koristio dizalicu.

Kako bi ‘parkirali‘ McLaren u njegov penthouse, radnici su morali ukloniti nekoliko zidova i time mijenjati konstrukciju nebodera, no izvođač radova tvrdi da je cijeli projekt izveden na najvišem sigurnosnom nivou.

Nakon uspješne operacije oglasio se i Portelli:

‘To je automobil kojeg ne mogu registrirati za cestovnu upotrebu i samo skuplja prašinu u garaži. Odlučio sam ga staviti negdje gdje je sigurno - na 57 kat! Hvala svima koji su sudjelovali i što su omogućili da se dogodi ovaj apsolutno nadrealni trenutak‘ - stoji u Portellijevoj objavi.

No, njegov zahvat nije se svidio svima, mnogi Australci su ogorčeni takvim bahatlukom, a jedan od njih naveo je da Portelli predstavlja ‘oličenje svega onoga što nije u redu s današnjim svijetom‘.

McLaren Senna GTR proizveden je u samo 75 primjeraka, a pokreće ga 4-litreni V8 motor s dvostrukim turbopunjačem koji razvija 830 KS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:57