NAJLUKSUZNIJI SUV

Mladi milijunaš otkrio svoju najgoru financijsku odluku: ‘Taj auto ne služi ničemu‘

Luca je poput mnogih novopečenih bogataša upao u zamku na koju upozoravaju mnogi financijski stručnjaci
 Rolls Royce

Luca Netz, 25-godišnji izvršni direktor kompanije NFT Pudgy Penguins (nezamjenjivi tokeni) s 18 je godina prodao svoju e-trgovinu s nakitom od umjetnog zlata. Zatim je kupio Pudgy Penguins za 2,5 milijuna dolara, a danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na više od 100 milijuna dolara.

Luca je poput mnogih novopečenih bogataša upao u zamku na koju upozoravaju mnogi financijski stručnjaci: kupnja novog, otmjenog automobila.

U razgovoru za Fortune, Luca je rekao da jako žali zbog toga.

image

Luca Netz

Facebook/ Luca Schnetzler

‘Kupio sam Rolls-Royce Cullinan, SUV model za 375.000 dolara. Ne postoji kupovina za kojom žalim više od mog Rolls-Roycea, koji je najgori automobil koji sam ikada posjedovao", rekao je Netz.

‘Na prvi pogled to je sjajan automobil. Ali je velik i nezgrapan - ja ga zovem ‘naftna platforma‘. Nema gadgeta niti sličnih funkcionalnosti. Osim lijepe unutrašnjosti, ne služi ničemu.‘

image

Rolls Royce Cullinan

Rolls-Royce

Na pitanje planira li ga prodati, Netz se našalio: ‘Naftna platforma ostaje ispred moje kuće samo u slučaju da ovih dana nađemo zlato. Odrastanje u siromaštvu pružilo mi je realan uvid u vrijednost novca.‘

Netz ne voli niti jesti u restoranima.

‘Skupe večere su bacanje novca. Mislim da je dobra hrana važna, ali ne vjerujem u odreske od 1000 dolara ili zlatne pahuljice na tanjuru‘, zaključio je mladi milijunaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:34