NOVI CROSSOVER

Mogla bi postati zanimljiva domaćim kupcima: Cupra Formentor u ponudi će imati i dizelaša!

Uvođenjem "običnih" motora u svoj prvi samostalni model Cupra širi krug potencijalnih kupaca
Cupra Formentor
 Cupra

Cupra Formentor prvi je samostalni model marke Cupra, a kada je predstavljen u digitalnom obliku u prvoj polovici godine spominjali su se samo snažni plug-in hibrid od 245 KS i benzinac od 310 KS. Ipak, sada kada je započela proizvodnja poznati su i novi podaci, a upravo to je zainteresiralo brojne potencijalne kupce koji možda na početku godine nisu razmišljali o ovom modelu. Naime, atraktivni povišeni crossover sa dužinom od 445 cm nudit će se i sa "običnim" motorima.

image
Cupra Formentor
Cupra

Točnije, u ponudi će biti dobro poznati 2.0 TDI dizelaš snage 150 KS, ali i 1.5 TSI benzinac od 150 KS. To znači da bi mogao konkurirati ostalih crossoverima na tržištu, a u prilog će ići i iznimno atraktivan dizajn sa neobičnim linijama i povezanim stražnjim LED svjetlima.

image
Cupra Formentor
Cupra

Osim toga, novi logo Cupre izgleda egzotično te će se vlasnici zasigurno s ovakvim modelom isticati u prometu.

Za one zahtjevnije tu su naravno 245 KS snažan benzinac, 245 KS snažan plug-in hibrid te kao vrh ponude izvedba s benzincem od 310 KS koja snagu prenosi na sve kotače putem 4Drive pogona. Rezultat? Samo 4,9 sekundi do stotke te maksimalna brzina elektronički ograničena na 250 km/h.

image
Cupra Formentor
Cupra

Naravno, da biste imali uspješan crossover nužno je ponuditi i praktičnost - pa tako Formentor broji sasvim pristojnih 450 litara prtljažnog prostora, dok se u unutrašnjosti nude digitalni kokpit, profilirana kožna sjedala i središnji zaslon dijagonale 12 inča.

image
Cupra Formentor
Cupra

S nestrpljenjem čekamo dodatne informacije po pitanju cijene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:24