ŽURILO MU SE

NA KOKTELU DROGA IZ PAKLA vozač kamiona poput zombija vozio bez prestanka gotovo 5000 km!

Policija u Massachusettsu uhitila je vozača tegljača pod sumnjom da je drogiran vozio od zapadne do istočne obale Sjedinjenih Država više od 50 sati bez odmora

Grad Seattle u državi Washington na zapadnoj obali i gradić Deerfield u državi Massachusetts na istočnoj obali razdvaja oko 4900 kilometara ili oko 50 sati vožnje, što bi svaki normalan vozač odvezao s barem tri noćenja i nekoliko zaustavljanja. No ne i vozač kamiona kojeg je jedna djelatnica odmarališta Circle K uz cestu u Deerfieldu uočila kako poput zombija trči po parkiralištu i sukobljava se s polaznicima.

To joj se učinilo neobičnim pa je pozvala policiju, kako piše lokalni portal The Recorder, koja je odmah stigla na mjesto događaja. Tamo su i oni uočili vozača kamiona Garyja Robbinsa kako sumanuto trči po parkiralištu, no kada su ga pokušali zaustaviti, vozač iz mjesta Homer u državi Aljasci pobjegao je u kamion gdje se zaključao pa potom pokušao pobjeći kroz maleni otvor iz kabine na prikolicu.

Čovjek je na kraju svladan jer je po ponašanju prema procjeni policije bio opasan i za sebe okolinu, no ono što su otkrili kasnije za policiju iz Deerfielda bilo je pravi šok. Gary Robbins, naime, vozio je svoj kamion gotovo 5000 kilometara sa zaustavljanjem samo za dolijevanje goriva!

Kako mu je to uspjelo otkrio im je sam vozač: Gary, naime, poput zombija nije spavao gotovo pedeset sati zahvaljujući koktelu droga od metamfetamina, LSD-a, i kokaina. Premda su ga zbog lošeg psihičkog stanja policajci odmah željeli sprovesti u lokalnu bolnicu, imali su puno muke kako bi to i ostvarili jer se vozač tomu žestoko opirao. Na koncu: osim oduzete vozačke dozvole i zaplijenjenog šlepera, prema strogim američkim zakonima vozača čeka nekoliko tužbi i sigurno dugotrajna zatvorska kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:18