Cars & fashion

Najavljeno partnerstvo: BMW XM će dobiti jedinstvenu verziju koju je dizajnirala Naomi Campbell

Fokus će biti na novoj dimenziji samouvjerene prisutnosti, izražajnog stila života i sigurne individualnosti, kažu iz BMW-a

Naomi Campbell i BMW XM

 BMW

BMW najavljuje partnerstvo s Naomi Campbell za XM, svoj najnoviji elektrificirani M model. Campbell – model, glumica i jedna od najutjecajnijih osoba u modnoj industriji u posljednja četiri desetljeća surađivati će u svjetskoj komunikacijskoj kampanji za lansiranje BMW-a XM na tržište pod motom "Dare to be You".

image

Naomi Campbell i BMW XM

BMW

"Fokus će biti na novoj dimenziji samouvjerene prisutnosti, izražajnog stila života i sigurne individualnosti", kažu iz BMW-a. "Naomin snažan osjećaj za estetiku i dizajn igrat će ključnu ulogu u nadolazećim projektima tvrtke".

Jedinstvena verzija BMW-a XM koju je dizajnirala sama Campbell bit će predstavljena tijekom 2023. godine.

image

BMW XM

BMW

"BMW M slogan ‘Dare to be You‘ odmah mi se dopao jer opisuje točno samopouzdani stav koji je neophodan za napredak i pozitivne promjene", kaže Campbell.

Campbell je predana društvenim promjenama i koristi svoju prisutnost na međunarodnim modnim revijama kako bi zagovarala više raznolikosti u modnom poslu. Još uvijek se smatra pionirom nove generacije talenata u nastajanju na kreativnoj i modnoj sceni.

image

BMW XM

BMW

BMW XM iz 2023. službeno je započeo s proizvodnjom u prosincu 2022.

Elektrificirani crossover visokih performansi doći će do prodajnih mjesta u proljeće. Proizvodnja će se odvijati u Spartanburgu u Južnoj Karolini.

Uključujući električni motor u svoj osmostupanjski automatski mjenjač, XM ima i 4,4-litreni V8 s dva turba. Sam motor razvija impresivnih 483 KS, dok elektromotor dodaje dodatnih 194 KS. U kombinaciji, to rezultira snagom od 644 KS, što omogućuje XM-u da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 4,1 sekundu.

image

BMW XM

BMW

Za one koji traže još veću snagu, BMW planira predstaviti XM Label Red Edition sa 738 KS, iako neće biti dostupan do jeseni 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:04